• ИМПЕРАЛИС ГМБ

  Лидери на пазарот во понуда на џамбо вреќи.
  Единствен понудувач на foodgrade џамбо вреќи безбедни за храна.

  ...Џамбо вреќи

 • Патот на успехот го градиме заедно со нашите потрошувачи.

  ИМПЕРАЛИС ГМБ

  ...Нерѓосувачки челик

 • ИМПЕРАЛИС ГМБ

  Патот на успехот го градиме заедно со нашите потрошувачи.

За нас

Кои сме ние

Импералис ГМБ е компанија чија основна дејност е трговија со џамбо вреќи и производи од нерѓосувачки челик. Ние сме лидери во понудата на сертифицирани џамбо вреќи со врвен квалитет и единствени кои на пазарот нудиме вреќи безбедни за ракување со храна (foodgrade). Со тоа ние отвараме нови перспективи во пакувањето и  нудиме нови решенија на нашите клиенти, промовирајќи квалитет и вредности. Патот на успехот го градиме заедно со нашите потрошувачи. Импералис ГМБ е вашиот најсигурен партнер во бизнисот.

Области на работа

Специјализирани сме за

Џамбо вреќи

Најефективно решение во пакувањето, по најниска цена. Џамбо вреќите се вреќи со големи димензии, кои се изработени од полипропилен...
повеќе

Нерѓосувачки челик

Нерѓосувачкиот челик (Stainless steel) завзема се поголемо значење и има се поголема употреба во индустријата. За таа цел Импералис ГМБ нуди ... повеќе