Контакт формулар

Контактирајте нè за повеќе информации

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Локација

Локацијата е означена на мапата

Контакт информации

Адреса: 
Магацин
Ул. Бертранд Расел бр 1 А Скопје
Телефон: +389 (0) 75 407 310
Е-пошта: 
sales@imperalis-gmb.mk

Работно време